English

Det skrev folket

NorgeVelkommen til NOvsDKDanmark

 

Her er et uddrag af: hvad folk har skrevet på ASZ og på mail:

“Tak for et super arrangement.

Virkelig virkelig godt styr på sagerne, fede objektiver”

- SHOOTER

———————-

“Selve arrangementet var rigtig flot lavet (stort tak til Mikkel og hans hjælpere)

Det var organiseret rigtig godt, var man i tvivl, kunne man altid få svar fra en GM. (igen et stort tak til folkene bag NovsDk)

Banen var kanon, alle ku være med, uanset camo osv (jeg drømmer om at ha sådan en bane , som fast spille område) (Der er nogen der har de rigtige forbindelser- tak til dem)

Super god forplejning (Ros til der hvor det var bestilt – men også igen til Mikkel & co. for valget)

DeathRags, Scenarie og Spawn points. Alle ting der kun var positive ting omkring, disse var med til at gøre spil og dagen til en rigtig fed oplevelse. (igen, igen Mikkel & co. stort tak)

Alle der var til stede denne dag, var en del af, en super vellykket dag, højt humør og ingen sure miner, lidt pjatten rundt i safezone og ellers godt spil på banen. (stort tak til alle)

Et personligt kort over området, var en mangel varer. Jeg er en klovn til at finde rundt, så brugte lidt for meget tid på dette.

En gruppefører fra hver gruppe, der kunne kommunikere sammen og derved måske få løst opgaverne lidt mere effektivt og hurtigere. (men alle, incl. mig selv, vil jo helt bare være i spil, ikke bare som taktikker og leder, med det ansvar det giver)

Men alt i alt, en rigtig kanon fed oplevelse, når man nu brænder for hardball, jeg er

100 % på at jeg vil gøre alt for at komme med næste gang”

- Bissen RHC

———————-

“Der er vist ikke meget andet at sige end: Super, super arrangement. Godt organiseret og styret. Kanon bane. Den bedste skovbane jeg har spillet på. Spillene forløb alle godt og flydende. Jeg hørte noget om noget ghostning mellem spil 1 og 2, men jeg så ingen selv – Ikke det der lignede. Eneste minus var de #”"!%¤ tæger. Jeg eutaniserede to derude, og jeg regner med at finde cirka sekstusind fordelt rundt om på mig, når jeg tager klunset af senere.

Tak til arrangørerne og spillerne for en god oplevelse.”

- Miles

Vel mødt til NOvsDK